Agenda 2020

Onze agenda is net zoals bij andere podia danig uitgedund door het COVID-19 virus. We hebben een paar concerten verplaatst naar een nieuwe datum in de veronderstelling dat ze dan doorgang kunnen vinden.

Het Taalfestival van 28 juni gaat niet door, volgend jaar gaan we dit opnieuw organiseren.

Onze jaarexpositie 'een Bunder Follies+ | een verdieping' 22 augustus-13 september zal ook niet gaan plaatsvinden. Jammer natuurlijk, maar we zien wel heel veel nieuwe kansen om dit volgend jaar nog interessanter te maken dan we nu al van plan waren. Eigenlijk kunnen we er nog niet veel meer over zeggen dan dat het expositieterrein vergroot wordt met ca. 3000m² tot de volle 1,22ha. EEN DIKKE BUNDER KUNST dus.  

 

 

Zondag 6 december DASH! 15.00u

Dit concert is wegens de coronacrisis verplaatst van 29 maart naar 6 december

Jazz in samenwerking met MuziekPodium Zeeland. Een concert van DASH! is als de Olympische 100 meter sprint; een opwindende, bijna fysieke ervaring. Altijd is het publiek onder de indruk hoe de band complex samenspel combineert met aanstekelijk speelplezier. Zo wordt een concert van DASH! een intense, bijna hypnotische middag. Lees meer

 DASH! 

Zondag 28 februari 2021 Sedaa 15.00ue

'Mongolië meets Oriental'

Vier muzikanten uit Mongolië en Iran leggen een link tussen de traditionele Mongoolse muziek en de Oriënt. Sedaa creëert daarmee een heel eigen en fascinerende klankwereld. De typische Mongoolse keelzang, de Morin Khuur en andere traditionele instrumenten. Lees meer

 Sedaa

 

 

een Bunder Kunst

Een Bunder grond. Wat brengt dat op? Een veel gestelde vraag...

Op deze lap een rijke biotoop aan onontgonnen zaken die in een sfeer van zakelijk vernuft en artistieke kiemkracht hun ontwikkeling gaan vinden binnen het veld van kunst en cultuur in Zeeland.

Stichting 'De Bunder' biedt kunstenaars podium op een 10.000 m²(= 1ha = 1 bunder) groot terrein tussen de Oude Rijksweg en de Panhoeveweg in ’s-Heer Arendskerke. Zij krijgen daar letterlijk en figuurlijk alle artistieke ruimte in een landschappelijke tuin. Tussen bomen, verscholen paadjes en weelderige kruiden staan diverse karakterbeelden opgesteld. De expositie 'een Bunder Kunst' is het resultaat van diverse eerdere manifestaties die vanaf 2002 hebben plaatsgevonden.

Bunder Business

Inspirerend, sfeervol, duurzaam en passie, dat zijn de kernwoorden van het unieke terrein 'de Bunder'. Een prachtige locatie om klanten en relaties te ontmoeten. De permanente kunstexposities geven een extra dimensie aan de wijze waarop teams werken aan het bereiken van doelstellingen. Maar ook het presenteren van duurzame producten sluit feilloos aan bij de Bunder.

De ideeën zijn eindeloos om in deze omgeving te werken aan de ontwikkeling van organisaties en haar mensen. En dat alles exclusief en 100% afgestemd op de wensen van onze klanten.

Lees meer >>

Najaarsexpositie 2019

Ieder jaar dagen we deelnemers uit om aan de hand van een thema werk in te brengen en tentoon te stellen in onze landschapstuin.

24 aug t/m 15 sept een Bunder Follies
 
Onze eigen jaarlijkse expositie heeft het thema ‘follies’ gekregen.
Wat zijn follies? Een schijnbaar nutteloos en bizar bouwwerk, onconventioneel of ongeschikt voor huisvesting met nauwelijks een ander doel als dienen ter decoratie. Een bizar bouwwerk, een onderkomen, een plek die mogelijk beschutting biedt maar tegelijkertijd nieuwsgierigheid en vragen oproept. 
Een plek waar dromen de kans krijgen om te groeien. 
 
De deelnemende kunstenaars zijn;
 
11 Kunstenaars die in de landschapstuin exposeren;
Monika Dahlberg en André Smits, Stijn Gertzen, Judy Hooymeyer, Vincent van Limbergen, Ramon de Nennie, Christian Pouwer, Bianca Runge, Hein Verwer, Jeroen van Westen en Kees Wijker.
 
Ook dit jaar presenteert een Bunder Kunst in de Tent een bijzondere
TENT-(t)oonstelling©, waarvoor 30 professionele en amateur kunstenaars 'kijkdozen' hebben gemaakt met Follie als thema.
 
Tenslotte is er de presentatie van het scholenproject waarin leerlingen uit het Goese voortgezet onderwijs landschappen met of van Follies laten zien.
 
Daarnaast is er eerder werk te zien van; Wim Bakker, Ron Chiers, Ton Lamper, Vincent van Limbergen, Rob Maaskant, Guus Mulders, Marcel Thelen, Bonnie Paanakker en Gerard Marinus Verkerke.
 
Kijk hier voor het volledige programma.
 
 
 
 
Concertagenda voorjaar 2020
 
Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht
 

Nieuwsbrief