Stichting de Bunder

Op deze lap een rijke biotoop aan onontgonnen zaken die in een sfeer van zakelijk vernuft en artistieke kiemkracht hun ontwikkeling gaan vinden binnen het veld van kunst en cultuur in Zeeland

Stichting ‘De Bunder’ biedt kunstenaars podium op een 10.000 m²(= 1ha = 1 bunder) groot terrein tussen de Oude Rijksweg en de Panhoeveweg in ’s-Heer Arendskerke. Zij krijgen daar letterlijk en figuurlijk alle artistieke ruimte in een landschappelijke tuin. Tussen bomen, verscholen paadjes en weelderige kruiden staan diverse karakterbeelden opgesteld. De expositie ‘een Bunder Kunst’ is het resultaat van diverse eerdere manifestaties die vanaf 2002 hebben plaats gevonden.

Het bestuur bestaat uit:
Voorzitter                        Rob Maaskant
Secretaris                        Sjaak Allemekinders
Penningmeester            Anja Allemekinders
Lid bestuur                     Willem Ploum

 

Vrienden van de Bunder

Houdt u van beeldende kunst, muziek en dans? Draagt u Stichting de Bunder een warm hart toe? Wordt dan Vriend van de Bunder en ondersteun de bijzondere activiteiten op deze bijzondere plek.

Als vriend toont u uw sympathie voor de doelstellingen van onze stichting en steunt u de activiteiten die de stichting jaarlijks ontplooit voor kunst in de breedste vorm van het woord. Met een bijdrage vanaf 20 euro ( meer mag altijd ) bent u een jaar lang Vriend van de Bunder.

Ieder jaar zal er een vriendendag georganiseerd worden, een speciale dag waarop onze Bunder in al zijn facetten wordt beleefd. Al de vrienden van Stichting de Bunder worden voor deze speciale dag uitgenodigd.

 

Contact opnemen

Je kunt ons mailen op secretariaat@eenbunderkunst.nl, of stuur je bericht via het contactformulier.