Tijd: 20:00

Tuin open: 19:30

Prijs: €16,-

In het weekend van 8 en 9 juni presenteren we een Bunder Taal. Een event met theater, voordracht, muziek, poëzie en (ver)beeldende kunst.

 

Laura van Dolron

HEEL maakt de (dis)balans op van een roerige tijd. En roept krachtig op tot zachtheid.

HEEL: Van Dolron maakt de (dis)balans op van een roerige tijd. En roept krachtig op tot zachtheid Laura van Dolron is stand-up filosoof, zinvinder en voorganger. Haar nieuwe voorstelling Heel weerspiegelt de turbulentie van deze tijd, met thema’s als politieke verschuivingen en brandende kwesties zoals Gaza en verkiezingsuitslag. HEEL is geen conventionele vertoning, maar eerder een intens pleidooi voor een wereld in opschudding. Na haar hartverscheurende stuk Geen Verhaal en de hartverwarmende romcom De Uitnodiging, is het nu tijd om haar blik weer op de wereld te richten.
Van Dolron, bekend om haar radicale eerlijkheid en grensverleggende benadering, deelt haar kijk op de afgelopen maanden met jullie als favoriete tegenspeler.
Zij maakt geen voorstelling, maar een voorstel voor een betere wereld.
Een oproep om voor onze aarde te zorgen, maar ook voor onszelf en om het vuren te staken op alle fronten.
Van Dolron deelt openhartig haar gedachten over onze perceptie van onszelf en de wereld en spoort aan tot moedig spreken en deemoedig zwijgen, zelfs als dat oncomfortabel en complex is.
HEEL gaat over je uitspreken, ook al is dat heel angstaanjagend, heel uitdagend en heel verwarrend is.

De Volkskrant (★★★★):
‘Van Dolron onderzoekt een vorm van liefde die de romantische overstijgt en waar misschien wel meer behoefte aan is dan ooit: naastenliefde’.

NRC (★★★★): ‘Van Dolron is een natuurkracht die de wereld zacht maakt, met haar helende, nuchtere woorden en haar positieve blik op de wereld.’

Website: Laura van Dolron