Tijd

Een thema dat associaties oproept over verleden, heden en toekomst en op de Bunder uitgewerkt zal worden in Tijdvakken, Tijdperken, Tijdsbeelden, Tijdverschijnselen, Tijdgebreken, Tijdgeesten en een allesomvattende Tijdverspilling.

De professionele kunstenaars die dit jaar de Bunder van Tijdskunst voorzien zijn: Marinus van Dijke, Tjeerd Vrielink, teja van hoften, Rob Maaskant, Marieke van der Perk, Kees Wijker, Ine van Son, Marijn Kluijfhout, Wim Bakker, Willem Ploum en Joris Oostinga.

In de Tent presenteert de Bunder dit jaar het project ‘Tijdnissen’ waar 32 professionele- en amateur kunstenaars aan meewerken. De deelnemers staan vermeld op de website eenbunderkunst.nl. Dit project is het vervolg op het succesvolle kunstboekenproject van de vorige editie. Deze kistboeken uit 2016 zijn nu weer te zien is op de parallelle tentoonstelling in het Kunstuus in Heinkenszand woensdag t/m zaterdag, van 22 augustus tot en met 15 september.

Bijzonder is de presentatie van het scholenproject ‘Kwartieren’ waaraan een grote groep scholieren uit het Goese voortgezet onderwijs een aantal maanden met passie hebben gewerkt. Docenten van het Calvijn College, Ostrea Lyceum en Het Goese Lyceum hebben hun leerlingen uitgedaagd met een pittige opdracht.

Kunstenaars

Op de hoogte blijven van onze exposities?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van een Bunder Kunst, dan mis je nooit meer iets.