Het thema is Letteren

Een Bunder Kunst aan de Panhoeveweg opent in augustus zijn deuren weer voor de jaarlijkse tentoonstelling. Voor de editie in september 2016 hebben we als thema gekozen voor ‘De Letteren’. Letteren in de breedste zin van het woord. Binnen dat thema is een groot scala aan disciplines te vatten; van grafische vormgeving tot graffiti, van geschreven tot gezongen woord, van drukkunst tot projectie, van boeken tot beelden.

Dit jaar gaan de 10 deelnemende kunstenaars de uitdaging aan om binnen het thema een pakkend en passend beeld te plaatsen. Nieuw dit jaar, is dat er drie ‘groepswerken’ te zien zullen zijn. 1 Groep van 4 samenwerkende kunstenaars die een verrassend grote wand gaan maken. Een andere groep die bestaat uit een melange van 56 kunstenaars, schrijvers en creatievelingen die samen een heuse bibliotheek gaan samenstellen. Zeer bijzonder is ook de groep van scholen die vervolgens met groepen leerlingen aan de gang zijn gegaan met het project ‘Peperbus’.

In de vier weekenden dat de expositie open is, zal er minimaal 1x per weekend een speciale activiteit plaatsvinden op de Bunder. Variërend van muziek, poëzie, verhalen tot een bijzondere maaltijd tussen de beelden.

Kunstenaars

Op de hoogte blijven van onze exposities?

Meld je aan voor de nieuwsbrief van een Bunder Kunst, dan mis je nooit meer iets.