https://www.facebook.com/pages/Een-Bunder-Kunst/141694826008842?ref=ts&fref=ts
 

een Bunder Letteren

Het thema van onze jaarlijkse expositie is Letteren

Een Bunder Kunst aan de Panhoeveweg opent in augustus zijn deuren weer voor de jaarlijkse tentoonstelling. Voor de editie in september 2016 hebben we als thema gekozen voor ‘De Letteren’.  Letteren in de breedste zin van het woord. Binnen dat thema is een groot scala aan disciplines te vatten; van grafische vormgeving tot graffiti, van geschreven tot gezongen woord, van drukkunst tot projectie, van boeken tot beelden.  
Dit jaar gaan  de 10 deelnemende kunstenaars de uitdaging aan om binnen het thema een pakkend en passend beeld te plaatsen. Nieuw dit jaar, is dat er drie ‘groepswerken’ te zien zullen zijn.  1 Groep van 4 samenwerkende kunstenaars die een verrassend grote wand gaan maken.  Een andere groep die bestaat uit een melange van 56 kunstenaars, schrijvers en creatievelingen die samen een heuse bibliotheek gaan samenstellen. Zeer bijzonder is ook de groep van scholen die vervolgens met groepen leerlingen aan de gang zijn gegaan met het project ‘Peperbus’.
In de vier weekenden dat de expositie open is, zal er minimaal 1x per weekend een speciale activiteit plaatsvinden op de Bunder.  Variërend van muziek, poëzie,  verhalen tot een bijzondere maaltijd tussen de beelden. Kijk hier het volledige programma
De expositie is te gratis bezichtigen van vrijdag tot en met zondag van 27 augustus tot en met 18 september van 13.00u tot 17.00u.

een Bunder Kunst

 Een Bunder grond. Wat brengt dat op? Een veel gestelde vraag...

Op deze lap een rijke biotoop aan onontgonnen zaken die in een sfeer van zakelijk vernuft en artistieke kiemkracht hun ontwikkeling gaan vinden binnen het veld van kunst en cultuur in Zeeland

Stichting 'De Bunder' biedt kunstenaars podium op een 10.000 m²(= 1ha = 1 bunder) groot terrein tussen de Oude Rijksweg en de Panhoeveweg in ’s-Heer Arendskerke. Zij krijgen daar letterlijk en figuurlijk alle artistieke ruimte in een landschappelijke tuin. Tussen bomen, verscholen paadjes en weelderige kruiden staan diverse karakterbeelden opgesteld. De expositie 'een Bunder Kunst' is het resultaat van diverse eerdere manifestaties die vanaf 2002 hebben plaats gevonden.

Bunder Business

Inspirerend, sfeervol, duurzaam en passie, dat zijn de kernwoorden van het unieke terrein 'de Bunder'. Een prachtige locatie om klanten en relaties te ontmoeten. De permanente kunstexposities geven een extra dimensie aan de wijze waarop teams werken aan het bereiken van doelstellingen. Maar ook het presenteren van duurzame producten sluit feilloos aan bij de Bunder.

De ideeën zijn eindeloos om in deze omgeving te werken aan de ontwikkeling van organisaties en haar mensen. En dat alles exclusief en 100% afgestemd op de wensen van onze klanten.

Lees meer >>

Toegangskaarten Ierse middag 11 september zo lang de voorraad strekt!
 
Grote belangstelling voor de 'kistboeken', project is vol
 
Peperbusproject op een Bunder Letteren is vol geboekt
 
Expositie 2016 een Bunder Letteren
 

Nieuwsbrief