https://www.facebook.com/pages/Een-Bunder-Kunst/141694826008842?ref=ts&fref=ts
 

Expositie een Bunder Tijd 2018

De najaarstentoonstelling van een Bunder Kunst heeft dit jaar als thema: ‘Tijd’ en krijgt daarmee de werktitel ‘een Bunder Tijd’.

Een thema dat associaties oproept over verleden, heden en toekomst en op de Bunder uitgewerkt zal worden in Tijdvakken, Tijdperken, Tijdsbeelden, Tijdverschijnselen, Tijdgebreken, Tijdgeesten en een allesomvattende Tijdverspilling.

De professionele kunstenaars die dit jaar de Bunder van Tijdskunst voorzien zijn: Marinus van Dijke, Tjeerd Vrielink, teja van hoften, Rob Maaskant, Marieke van der Perk, Kees Wijker, Ine van Son, Marijn Kluijfhout, Wim Bakker, Willem Ploum en Joris Oostinga.

In de Tent presenteert de Bunder dit jaar het project ‘Tijdnissen’ waar 32 professionele- en amateur kunstenaars aan meewerken. De deelnemers staan vermeld op de website eenbunderkunst.nl. Dit project is het vervolg op het succesvolle kunstboekenproject van de vorige editie. Deze kistboeken uit 2016 zijn nu weer te zien is op de parallelle tentoonstelling in het Kunstuus in Heinkenszand woensdag t/m zaterdag, van 22 augustus tot en met 15 september.

Bijzonder is de presentatie van het scholenproject ‘Kwartieren’ waaraan een grote groep scholieren uit het Goese voortgezet onderwijs een aantal maanden met passie hebben gewerkt. Docenten van het Calvijn College, Ostrea Lyceum en Het Goese Lyceum hebben hun leerlingen uitgedaagd met een pittige opdracht.

De expositie is vrij toegankelijk gedurende 4 weekenden op vrijdag, zaterdag en zondag, 25 augustus tot en met 16 september 2018.  De officiële opening vindt plaats op 26 augustus vanaf 14.00u na de uitreiking van de Culturele Prijs van Gemeente Goes.

Elk weekend is er een speciale activiteit volg hiervoor het programma en meldingen op facebook                                                                                               

een Bunder Kunst

Een Bunder grond. Wat brengt dat op? Een veel gestelde vraag...

Op deze lap een rijke biotoop aan onontgonnen zaken die in een sfeer van zakelijk vernuft en artistieke kiemkracht hun ontwikkeling gaan vinden binnen het veld van kunst en cultuur in Zeeland.

Stichting 'De Bunder' biedt kunstenaars podium op een 10.000 m²(= 1ha = 1 bunder) groot terrein tussen de Oude Rijksweg en de Panhoeveweg in ’s-Heer Arendskerke. Zij krijgen daar letterlijk en figuurlijk alle artistieke ruimte in een landschappelijke tuin. Tussen bomen, verscholen paadjes en weelderige kruiden staan diverse karakterbeelden opgesteld. De expositie 'een Bunder Kunst' is het resultaat van diverse eerdere manifestaties die vanaf 2002 hebben plaatsgevonden.

Bunder Business

Inspirerend, sfeervol, duurzaam en passie, dat zijn de kernwoorden van het unieke terrein 'de Bunder'. Een prachtige locatie om klanten en relaties te ontmoeten. De permanente kunstexposities geven een extra dimensie aan de wijze waarop teams werken aan het bereiken van doelstellingen. Maar ook het presenteren van duurzame producten sluit feilloos aan bij de Bunder.

De ideeën zijn eindeloos om in deze omgeving te werken aan de ontwikkeling van organisaties en haar mensen. En dat alles exclusief en 100% afgestemd op de wensen van onze klanten.

Lees meer >>

Nieuwsbrief oktober
 
Cultuurprijs van Goes 2018
 
NIEUW!! Intieme concerten op de Bunder
 

Nieuwsbrief