Creativiteit is visual artist Leon van der Flier, beter bekend als Flier!, aangeboren. Altijd al was hij nieuwsgierig en op zoek naar het verhaal achter de onderwerpen om hem heen. Het is door fotografie dat hij deze verhalen het beste kon vangen en vastleggen in beeld. Op zijn eigenwijze, energieke manier. In zijn werken vind je een gelaagdheid. Niet alleen maar een mooi plaatje, maar een beeld dat een verhaal vertelt, dat de essentie raakt. Als toeschouwer blijf je naar het werk kijken. Het nodigt je uit en neemt je mee in de wereld van vrijheid en authenticiteit.

Het verbaasde dan ook niemand dat hij voor een opleiding aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten & Ambachten in Antwerpen koos. Na het behalen van zijn diploma in 1997 ging hij aan de slag als fotograaf, in eerste instantie voor verschillende studio’s, vanaf 2004 als zelfstandige. In de loop der jaren heeft hij een duidelijke eigen stijl ontwikkelt. Hij creëert kunstwerken die te koop zijn, maar werkt ook in opdracht. Dat doet hij in opdracht voor zowel bedrijven en instellingen als voor particulieren.

Het beelddenken van Flier! gaat verder en inspireert graag anderen met eigen kunstprojecten en exposities. Zijn werk was te zien in diverse tijdschriften en viel verschillende keren in de prijzen.Website: flier.nu