Macht & Pracht

Mijn box wordt letterlijk en figuurlijk gedragen door de 4 levenspijlers, de box zelf is een soort kijkdoos waarin al deze gebieden worden weer gegeven aan de hand van collages. De groene box -het centrale punt- vertegenwoordigt het hart en maakt de verbinding tussen materieel (rood, oranje en geel) en het geestelijke (blauw, indigo en violet).

Het uitgangspunt is dat (ZELF) kennis de belangrijkste Macht is. Het resultaat van deze kennis biedt een grote rijkdom, namelijk de vrijheid om het mooiste te zijn wat een mens kan worden, ZICHZELF. Ik maak hierbij gebruik van de chakraleer, eeuwenoude wijsheden en het doorleefde leven zelf. De Pracht van dit alles wordt vormgegeven door het uiterlijk van de box.

In mijn werk als kleur & stijlconsulent maak ik mede gebruik van de kennis van Thelma van der Werf. Zij leert ons hoe kleur je op een zachte manier kan helpen in je dagelijkse leven. (The power of colour) Het wel of juist niet gebruik maken van een bepaalde kleur zegt veel over waar we op dit moment staan in het leven.Website: eigenwijzmooi.nl