Tijd: 15:00

Tuin open: 14:00

Prijs: €16,-

Marjolijn Polfliet brengt met haar Manouches Franse chansons van toen, Brel, Gainsbourg, Brassens, Sardou, Mistinguett, Piaf, Zaz, Aznavour, zomaar een paar namen die zeker zullen passeren. In een altijd herkenbaar maar soms toch eigengereid nieuw jasje.

Marjolijn Polfliet, Marjolaine & les Manouches

Marjolijn Polfliet (1980, Terneuzen) is opgegroeid in de amateurmuziek als klarinettiste. Maar de zangmicrobe kreeg na vele jaren toch de overhand. Ze heeft het genoegen regelmatig het podium te mogen delen met een collectief van rasmuzikanten om zich heen. Haar core business is theaterwerk en festivals, ze brengt Franstalig repertoire met haar band Marjolaine & les Manouches, Bluegrass met de band Blackberry Blossom Bluegrass Band en ze heeft nog een theaterprogramma rondom Nederlandstalige kleinkunst, Het Groot Nederlands Songbook.

Floris Windey (1987, Gent), een Vlaamse trompettist en woonachtig in Rotterdam. In 2014 behaalde hij Bachelor aan de Jazz afdeling van Codarts, het conservatorium van Rotterdam. Projecten waar Floris bij betrokken is: Marutyrii, Re:Freshed Orchestra,… daarnaast wordt hij veelvuldig gevraagd als freelance muzikant in zowel nationale als internationale bands (DI-RECT! & Karsu onder andere).

Arjan Verdoorn (1980, Terneuzen) speelt al een eeuwigheid gitaar en studeerde aan het conservatorium in Tilburg. Tourde door Amerika met Francis Levoy maar voelt zich vooral thuis in Zeeland. Hij beheerst veel verschillende stijlen. Chansons, flamenco, Bluegrass maar ook pop, met Arjan kun je alle kanten op. Je komt hem vooral tegen als gitarist bij Woodworks, in de Blackberry Blossom Bluegrass Band, bij het Groot Nederlands Songbook en nu als een van de muzikanten van Marjolaine & les Manouches.