Nieuws

 

Deelnemen aan TENT-(t)oonstelling? Schrijf in

26 maart 2019

een Bunder Kunst / TENT-(t)oonstelling© 

Als vervolg op het succesvolle kistboeken-project in het kader van de expositie     'een Bunder Letteren' in 2016 en het Tijdnissen-project vorig jaar tijdens ‘een Bunder Tijd’, organiseren wij ook dit jaar een bijzondere TENT-(t)oonstelling© ‘Kijkdozen’, dit als onderdeel van onze najaarsexpositie 'een Bunder Follies' van 24 augustus tot en met 15 september 2019. Voor dit project zijn we op zoek naar een aantal deelnemers, professionals en/of amateurs.

Wat is een Follie?

Een Follie is een schijnbaar nutteloos en bizar bouwwerk, onconventioneel of ongeschikt voor  huisvesting met nauwelijks een ander doel als dienen ter decoratie. Een bizar bouwwerk, een onderkomen, een plek die mogelijk beschutting biedt maar tegelijkertijd nieuwsgierigheid oproept. Een plek ook waar dromen de kans krijgen om te groeien.  

Deze uitdaging geven we mee aan kunstenaars, leerlingen van de middelbare scholen, studenten en deelnemers aan de publiekstentoonstelling in de Tent, de TENT-(t)oonstelling© 

De Kijkdoos is een door ons gemaakt kijkkastje, zie foto

Aan geïnteresseerde deelnemers, maximaal 30, wordt door ons een Kijkdoos beschikbaar gesteld, waaraan zij binnen het thema Follies een eigen invulling kunnen geven. De uitgifte gaat op volgorde van aanmelding. Gedurende de manifestatie een Bunder Follies, worden de Kijkdozen tentoongesteld in de tent op de Bunder in ‘s-Heer Arendskerke.

Technische gegevens;

  • Afmetingen Kijkdoos: h x b x d:   30 x 40 x 16 cm.
  • Materiaal; MDF
  • Om de kijkdozen goed op te kunnen hangen is het van belang dat het formaat niet meer dan 3 centimeter vergroot wordt. De achterkant (bij het ophangsysteem) mag niet veranderen.

Als je interesse hebt om aan dit project mee te doen kun je inschrijven via secretariaat@eenbunderkunst.nl

Heb je vragen over dit project dan kun je contact opnemen met Gerard Marinus Verkerke. Tel: 06-22415008

Concertagenda voorjaar 2020
 
Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht