Nieuws

 

een Bunder Tijd

07 mei 2018

De najaarstentoonstelling van een Bunder Kunst heeft dit jaar als thema: ‘Tijd’ en krijgt daarmee de werktitel ‘een Bunder Tijd’.

Een thema dat associaties oproept over verleden, heden en toekomst en op de Bunder uitgewerkt zal worden in Tijdvakken, Tijdperken, Tijdsbeelden, Tijdverschijnselen, Tijdgebreken, Tijdgeesten en een allesomvattende Tijdverspilling.

De professionele kunstenaars die dit jaar de Bunder van Tijdskunst voorzien zijn: Marinus van Dijke, Tjeerd Vrielink, teja van hoften, Rob Maaskant, Marieke van der Perk, Kees Wijker, Ine van Son, Marijn Kluijfhout, Wim Bakker, Willem Ploum en Joris Oostinga.

Als vervolg op het succesvolle kunstboekenproject in het kader van ‘een Bunder Tijd’   presenteert de Bunder dit jaar het project ‘Tijdnissen’ waar 32 professionele- en amateur kunstenaars aan meewerken.    En tenslotte is er de presentatie van het scholenproject ‘Kwartieren’ waaraan een grote groep scholieren uit het Goese voorgezet onderwijs een aantal maanden met passie hebben gewerkt.

De expositie is vrij toegankelijk gedurende 4 weekenden op vrijdag, zaterdag en zondag, 25 augustus tot en met 16 september 2018. Elk weekend is er een speciale activiteit met muziek, performance, etc. Daarover later meer in het programma op deze site en in de media.                                                     Wat wel vast ligt, is de opening van een Bunder Tijd; op zondag 26 augustus.

Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht
 
Deelnemen aan TENT-(t)oonstelling? Schrijf in
 
Nieuwsbrief maart