Nieuws

 

Cultuurprijs van Goes 2018

13 februari 2018

Onze Stichting de Bunder heeft de culturele prijs van de Gemeente Goes 2018 gekregen. Het is voor alle betrokkenen van de Bunder een fantastisch mooie blijk van waardering voor de activiteiten die we sinds de oprichting van de stichting hebben georganiseerd.

De Culturele raad heeft de toekenning van deze prestigieuze prijs als volgt gemotiveerd:

Stichting de Bunder brengt een breed cultureel pakket op een unieke locatie. Zowel amateurkunst en professionele kunst, beeldende kunst, letteren en muziek, gevestigde namen en nieuw talent, regionaal en internationaal komen voor het voetlicht.

Exposities en kleinschalige concerten, een verhalenverteller en een poëziemiddag volgen vloeiend op elkaar. Ogenschijnlijk moeiteloos en met enthousiasme worden niet-kunstenaars en het onderwijs bij exposities betrokken. Een inspiratieplek voor jong en oud.

Ook is de samenwerking met andere organisaties nooit ver weg, of het nu Funfest is of galerie-atelier de Kaai. De drempel is laag zonder dat er concessies op het gebied van kwaliteit worden gedaan.

 

De jury heeft grote waardering voor de wijze waarop Stichting de Bunder verbindt en zich manifesteert. De Culturele Prijs bestaat uit een cultureel geschenk dat in overleg met de winnaar wordt bepaald.

Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht
 
Deelnemen aan TENT-(t)oonstelling? Schrijf in