Winterlicht 2014

 

Winterlicht, een opsteker in donkere dagen

Stichting de Bunder organiseert van 28 december 2013 t/m 12 januari 2014 de expositie Winterlicht.

Geopend vrijdag t/m zondag 18.30-21.00u.

De expositie is met uitzondering van de 2 Performance-avonden vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurlijk op prijs gesteld.

Een eigenwijs outdoor initiatief midden in de wintermaanden.

De beeldentuin van Allemekinders-Beveland groenprojecten aan de Panhoeveweg in 's-Heer Arendskerke wordt in die weken op fantastische wijze aangelicht waardoor aan de aanwezige kunstwerken en de diverse tuinelementen een extra artistieke dimensie wordt toegevoegd. Deelnemende disciplines; Geluid, digitale lichttechniek, film en projecties.

Expositie Winterlicht is mede tot stand gekomen door een goede samenwerking en inzet van vrijwilligers van
Stichting FunFest.

Art, Sound & Light

Op 28 december en 11 januari wordt een Art, Sound & Light performance opgevoerd met o.a. live muziek. Door de fantastische lichteffecten, projecties en houtgestookte vuren ontstaat er ondanks het jaargetij een warme intieme sfeer die iedere bezoeker nog lang zal heugen. Aanvang 19.30u op beide dagen.

Rob Hebing en Nick Koning zorgen voor de digitale lichttechnieken, van Christian Pouwer en Johan Dingemans zijn de digitale projecties, Gerard Verkerke heeft samen met Barre Verkerke en Jacco Havenaar het geluidsbeeld gemaakt en Rob Maaskant tekent voor de regie en de organische vuurbeelden. Leon van der Flier verzorgt een fotowandeling in het donker, zaklamp mee!

De manifestatie Winterlicht stond vorig jaar al op het programma. Toen was het natte najaar er de oorzaak van dat de Art, Sound & Light performance moest worden afgelast. Er zijn nu maatregelen getroffen om te voorkomen dat ongunstig weer opnieuw spelbreker is.  ,,Of het nu regent of vriest, sneeuwt of stormt, het zorgt allemaal voor een andere beleving.’’

De Tent in het hart van de expositie biedt een fijne ontmoetingsplaats waar rond de houtkachel voor- en nagepraat kan worden onder het genot van een hapje en een drankje.

lichtpuntje_expositie_winterlicht

 

 

 

 

Lichtpuntjes

Voor deze 2 bijzondere avonden bieden we toegangskaarten in de voorverkoop aan in bundels van 10 stuks voor € 50,- en losse kaarten voor € 6,- per stuk. U kunt kaarten bestellen via secretariaat@eenbunderkunst.nlhet contactformulier of telefonisch 0113-567135.

Kaarten kunnen ook afgehaald worden bij het secretariaat van de Bunder op adres;       

M. Smallegangesbuurt 48 in Goes.

Kaarten aan de kassa 7,50 euro

 

Concertagenda voorjaar 2020
 
Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht