Agenda

 

Programma

24 augustus t/m 15 september is de expositie gratis te bezichtigen van vrijdag tot en met zondag. Die dagen is de poort open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens de expositie wordt er elk weekend een bijzondere activiteit georganiseerd.

 Zondag 25 augustus

14.00u Officiële opening door de gedeputeerde Anita Pijpelink.

Aansluitend een concert van STMPPT . De band is in 2018 ontstaan voor de processie bij de N8vandeN8, dat gaf een klik en riep om meer! Het muzikale veld omvat jazzy improvisaties.

Zondag 1 september

13.00u Picknickconcert verzorgd door het koperkwintet ZO bestaande uit muzikanten van het Zeeuws Orkest. 

Neem je eigen deken en/of picknickmand mee. Er zijn op de Bunder verschillende hapjes en drankjes verkrijgbaar. Toegang vrijwillige bijdrage.

 Zondag 8 september

14.00u Concert Morjak

De teksten zijn in het Nederlands gaan veelal over de liefde voor de zee, het verlangen naar thuis of de wonderbaarlijke wereld die dagelijks bestaan heet. Toegang vrijwillige bijdrage.

 Zondag 15 september

14.00u Concert Negritos

Kunstzinnige Argentijns/Spaanse band die live een mix brengt van passie en ambiance. Zeer bijzondere live optredens waar mensen uitbundig en tegelijkertijd ook stil van worden. Uniek in zijn soort. Gepassioneerde mix van Argentijns Spaanse furie. Toegang vrijwillige bijdrage

Het volledige en actuele programma is ook te vinden op facebook en in de agenda

Concertagenda voorjaar 2020
 
Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht