Bunder Business

 

Wat is de Bunder?

De Bunder is een inspirerende en sfeervolle locatie waar kunst en zaken samen komen. Een unieke combinatie die veel mogelijkheden biedt! De prachtige aangelegde tuinkamers herbergen unieke stukjes kunst in de meest brede zin waaronder beeldende kunst, gedichten en kunstwerken met hergebruik van materialen. Het centrale punt van de Bunder wordt gevormd door ‘De Tent’, een rond ‘yurt-achtig’ bouwwerk waar wij en onze gasten ontvangen en voor kennismaking met dit  kunstzinnig stukje Zeeland.

Exclusiviteit
Op exclusieve basis wordt de Bunder opengesteld voor commercieel gebruik zoals onder meer presentaties, netwerkbijeenkomsten, trainingen, workshops, vergaderingen, klantendagen en teambuildingsactiviteiten. De Bunder is geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 250 personen. De Bunder biedt organisaties een originele en bijzondere manier van samenzijn. Creativiteit in denken en doen wordt hier in al zijn facetten gestimuleerd. En het mooie is dat u met uw activiteit direct bijdraagt aan de ontwikkeling van cultuurbeleving in Zeeland.

Arrangementen
De mogelijkheden op de Bunder zijn eindeloos. Een unieke locatie vraagt om maatwerk. Dat is dus wat wij leveren! Wij stemmen ons aanbod af op uw wensen. Voor 100%! Wij richten de locatie voor uw activiteit in, regelen de catering, faciliteren uw bijeenkomst en organiseren voor u desgewenst een trainer, dagvoorzitter, coach of entertainer die bij de uitstraling van uw activiteit past. Uiteraard hebben wij ook een aantal standaardarrangementen klaarliggen die naar uw wensen kunnen worden aangepast. Maar alles staat of valt met de aard van uw activiteit, uw doelstelling en uw doelgroep. Wij inspireren u graag met onze ideeën!

Organisatie
De boekingen voor de Bunder en de organisatie van zakelijke arrangementen is in handen van Janse & Janse BV uit Goes. Wij zijn een onafhankelijk organisatie adviesburo, gespecialiseerd in leiderschap en organisatieontwikkeling. Daarnaast organiseren wij hoogwaardige evenementen zoals relatiedagen, productpresentaties en netwerkbijeenkomsten voor zowel ondernemingen en overheidsinstellingen.

Kennismaken?
Wij nodigen u graag uit een bezoekje te brengen aan de Bunder en kennis te maken met deze unieke combinatie voor zakelijke activiteiten en kunstzinnige uitingen. Bel ons voor een afspraak. Wij zien er naar uit u te ontmoeten.

Janse & Janse BV  Tel. 0113-715410 of mail ons business@eenbunderkunst.nl

 

 

 

 

 
Concertagenda voorjaar 2020
 
Concertagenda najaar 2019
 
Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht