Agenda

 

Flamenco, Encuentros & Erminia Fernández Córdoba

Datum
27 januari 2019
 
Tijd
15:00
 

Danseres Jessica Achten en gitarist Tijn van der Sanden vormen sinds 2013 het flamenco-duo Encuentros. Ze treden graag samen op met gastartiesten. Bij een Bunder Kunst treden ze op met zangeres Erminia Fernández.

Jessica Achten was in haar jeugd veel met dans bezig en won toen al choreografiewedstrijden. Na haar middelbare school raakte ze gefascineerd door flamenco en studeerde ze aan de dansopleiding van ArtEZ. Tegenwoordig heeft Jessica haar eigen flamencoschool Espacio Flamenco Encuentros in Eindhoven. Ze treed regelmatig op: met Tijn van der Sanden in Encuentros en in andere samenstellingen is ze danseres bij Samadhi Dance Company.

Tijn van der Sanden volgde al vroeg gitaarles en studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij speelde vijf jaar in het Nederlands Jeugd Gitaar Orkest en studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam. Later begeleidde hij lessen aan flamenco-dansschool El Candil te Eindhoven. Tegenwoordig geeft Tijn les op verschillende muziekscholen en heeft hij zijn eigen GitaarschoolTijn. Ook begeleidt hij danslessen van Jessica Achten en componeert hij eigen muziek.

Erminia Fernández Córdoba brengt al jaren ongeëvenaarde flamencozang in Nederland. Met haar kleurrijke stem weet ze haar publiek altijd te raken en laat hen verlangen naar meer. In de afgelopen jaren heeft zij meegewerkt aan verschillende cd’s en opgetreden in de meeste Nederlandse theaters.

Zondag 27 januari 2019 aan de Panhoeveweg ’s-Heer Arendskerke

Aanvang concert 15.00u, voor en na deze activiteit volop gelegenheid om de tuin te bezoeken.

Tuin open vanaf 14.00u

Online tickets kopen à € 16,-- of bij voldoende plaats aan de deur à € 16,50

Trailer

Programma expositie 'een Bunder Follies' 24 aug. t/m 15 sept. 2019
 
Uit en thuis op de Bunder, meibericht
 
Deelnemen aan TENT-(t)oonstelling? Schrijf in
 
Nieuwsbrief maart