Agenda

 

Concert VanWijck

Datum
25 maart 2018
 
Tijd
15:00
 

Concert 15.00 - 17.00u

VanWyck: donkere folk met gouden rand

Ze woont in Amsterdam maar haar ouders komen uit Zuid-Beveland, waar ze regelmatig verblijft en ook een aantal nummers heeft geschreven van haar cd An Average Woman.

Met haar warme stem, sterke teksten en donkere folk was de debuut EP van de Amsterdamse VanWyck al een kleine sensatie op internationale muziekblogs. Critici vergeleken haar werk met dat van Leonard Cohen, Nathalie Merchant, Damien Rice en Laura Marling. Na haar debuut besloot VanWyck een jaar lang elke week een nieuw nummer uit te brengen, wat onder meer leidde tot een uitverkochte show in de Ancienne Belgique in Brussel en airplay over de gehele wereld. Zo werd haar nummer The Daughter zowel door Leo Blokhuis gedraaid op Radio 2 als door de gerenommeerde Amerikaanse DJ Chris Douridas op KCRW in Los Angeles. Samen met Tim Knol werkte ze vervolgens aan de single Carolina's anatomy die begin 2017 verscheen. 

Het eerste full length album van VanWyck, An Average Woman, is op 19 januari 2018 uitgekomen in de VS en is geproduceerd door multi-instrumentalist en arrangeur Reyer Zwart en opgenomen door Frans Hagenaars. De Nederlandse release was op 9 februari met een album release show in de Melkweg Amsterdam op 21 februari gevolgd door een tournee langs zalen in Nederland en België.  

Op de Bunder spelen ze in de bezetting; Christien Oele (zang, gitaar), Reyer Zwart (contrabas), Marjolein van der Klauw (zang, gitaar) en Sander Donkers (gitaar)

 “Zo mooi, met zoveel urgentie gebracht”

— Leo Blokhuis

Zondag 25 maart 2018 bij een Bunder Kunst Panhoeveweg ’s-Heer Arendskerke

Aanvang concert 15.00u, 1 uur voor en na deze activiteit volop gelegenheid om de tuin te bezoeken.

Tuin open vanaf 14.00u

Online tickets kopen à € 16,-- of bij voldoende plaats aan de deur à € 16,50

Filmpje

Nieuwsbrief oktober
 
Cultuurprijs van Goes 2018
 
NIEUW!! Intieme concerten op de Bunder